Shell V-Power Racing, η τέλεια ψευδαίσθηση του δυναμικού μάρκετινγκ, μπροστά στις αντλίες!

Πάλι πήγα να πλακωθώ σήμερα αξ αιτίας της ποσότητας της βενζίνης. Σταματώ στο πρατήριο του λέω βάλε 20 ευρώ (δλδ:12,5 λίτρα) αμόλυβδη και ξε...

Πάλι πήγα να πλακωθώ σήμερα αξ αιτίας της ποσότητας της βενζίνης. Σταματώ στο πρατήριο του λέω βάλε 20 ευρώ (δλδ:12,5 λίτρα) αμόλυβδη και ξεκινάω να φύγω. ξέρω εκ των προτέρων ότι αυτός ο δείκτης της στάθμης του καυσίμου αργεί λιγάκι να πάρει "τα ίσια του" και να δείξει την ποσότητα που έχει το ρεζερβουάρ. Σταματάω στο πρώτο φανάρι, στο δεύτερο, δεν μπορεί, σκέφτομαι ίσως επειδή η θερμοκρασία να είναι πεσμένη να αργήσει να δείξει, αλλά ο δείτης "μουλάρωσε" λίγο πάνω απο το επίπεδο της ένδειξης της ρεζέρβας. Τα παίρνω στο κρανίο και ξαναγυρνώ στο πρατήριο της shell όπου πρίν λίγα λεπτά είχα βάλει βενζίνη.
-ρε φίλε έλα εδώ μπορείς να μου πείς σε παρακαλώ πόση ποσότητα καυσίμου μου έβαλες?
-δεν ήμουν εγώ αλλά να φωνάξουμε τον άλλο συνάδελφο να μας πεί!
-ορίστε σε τι μπορώ να σας φανώ χρήσιμος (ατάκα που θυμίζει φούρνο)
-πριν λίγα μόλις λεπτά έβαλα βενζίνη και ο δείκτης έχει κουνηθεί ελάχιστα λίγο πάνω απο την ένδειξη της ρεζέρβας.
-δε μπορεί κάποιο πρόβλημα θα έχει το όργανο της μοτοσυκλέτας σας , εγώ σας έβαλα όσα μου είπατε.
- ρε άσε τα τώρα αυτά που είναι η ποσότητα  που έπρεπε να έχεις βάλει.
-ελάτε να σας δείξω και την ένδειξη της αντλίας αν δεν έχει σβήσει.
-ναι έρχομαι, πάμε
-να ξέρετε! είσαστε άτυχος! γιατί μεσολάβησε άλλος πελάτης.
-κοιτώντας καλύτερα διαπιστώνω αυτό που όλοι έχετε διαπιστώσει στα πρατήρια της εταιρίας αυτής, ο τύπος μου έδειχνε την μάνικα με την ένδειξη v-power και με τιμή πωλήσεως 1.867 το λίτρο.
- με δουλεύετε! σου είπα εγώ να βάλεις απο αυτόν τον τύπο βενζίνης? και γιατί δε με ρώτησες?
-μααα... είναι αποδεδειγμένα ότι κάνετε περισσότερα χιλιόμετρα κάνει καλύτερη καύση, χωρίς κατάλοιπα στον κινητήρα και επιπροσθέτως ...δε τρέχει απλά το εργαλείο...
πετά χαμηλά!!

-μήπως του κάνει και service αυτός ο τύπος της βενζίνης, άντε ρε λαμόγια
-μη φωνάζετε κύριε εδώ είναι επιχείρηση.
-τι να μη φωνάζω ρε, βρές λοιπόν τρόπο να μου αφαιρεσεις το πρόσθετο V-POWER, από το ντεπόζιτό μου γιατί αρνούμαι να την πληρώσω από την στιγμή που δεν την ζήτησα.Δεν αφαίρεσαν την βενζίνη αφαίρεσαν όμως την διαφορά από την απλή αμόλυβδη!!!!!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Δεν φταίνε οι υπάλληλοι, είναι κοινό μυστικό ότι τους εκπαιδεύουν οι "προιστάμενοι" να πουλάνε ακριβά και όταν κρέμεται η απειλή της απόλυσης πάνω απο το κεφάλι τους αναγκάζονται να το κάνουν.
Αλλά θα έπρεπε να έχουν και λιγάκι φιλότιμο να ενημερώνουν τον κόσμο. Ποντάρουν ότι όταν (και ΑΝ) θα το πάρεις είδηση  θα βρίσκεσαι μακρυά και με δεδομένο την κίνηση, αυτοί το μόνο που κάνουν είναι να γελάνε μετρώντας τα έσοδα της ήμερας.
v-power=ΜΑΚΡΥΑ
Οι κινητήρες είναι ρυθμισμένοι να αποδίδουν με συγκεκριμένες τιμές οκτανίων και η αμόλυβδη βενζίνη με 95 οκτάνια είναι μια χαρά (αν δεν την βρείς νοθευμένη).
Οι βενζίνες 100 οκτανίων δεν προσφέρουν κανένα όφελος στην λειτουργία και την απόδοση ενός συμβατικού  κινητήρα, δηλαδή ενός κινητήρα που δεν έχει ανεβασμένη συμπίεση,
και μιλάμε  για ΠΟΛΥ ανεβασμένη, πάνω απο 13:1-14:1.
Απλά αν μερικοί έχουν δεί ανεβασμένη απόδοση, είναι γιατί συγκρίνουν μια καλή ανόθευτη βενζίνη με μια νοθευμένη, οπότε οι διαφορές είναι παραπάνω απο εμφανείς.
Το μόνο που χρειάζεται ο κινητήρας είναι μια καθαρή 95 οκτανίων βενζίνη, διότι η 95αρα θεωρείται ήδη βενζίνη υψηλής συμπίεσης.
Στην Αμερική οι περισσότεροι βαζουν 91 οκτάνια, και είναι υπεραρκετή. ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ

πρατήρια shell
Αμόλυβδη 95        1,598
V-Power Racing*   1,899

αλλα πρατήρια
Αμόλυβδη 95        1,576
Σ.Αμόλυβδη *       1,697
Name

apps breakingnews editorial event feature gallery latest media motorsports news photograph press releases radio rally review sports tech Travel Worldnews
false
ltr
item
MotoPress: Shell V-Power Racing, η τέλεια ψευδαίσθηση του δυναμικού μάρκετινγκ, μπροστά στις αντλίες!
Shell V-Power Racing, η τέλεια ψευδαίσθηση του δυναμικού μάρκετινγκ, μπροστά στις αντλίες!
http://3.bp.blogspot.com/-UbqXBxhDotQ/TWaF_6oN1EI/AAAAAAAABVY/eFNYXCYDy3E/s320/ferrari+gas.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-UbqXBxhDotQ/TWaF_6oN1EI/AAAAAAAABVY/eFNYXCYDy3E/s72-c/ferrari+gas.jpg
MotoPress
https://moto-press.blogspot.com/2011/02/shell-v-power-racing.html
https://moto-press.blogspot.com/
https://moto-press.blogspot.com/
https://moto-press.blogspot.com/2011/02/shell-v-power-racing.html
false
2072535258039088698
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy